Hoppa till innehåll

Dahlströms Guld

Fri frakt över 500 kr

Handla tryggt med Klarna

En av Schalins största återförsäljare

10% rabatt på din första order* KOD: NYKUND10

Personligt bemötande i vår guldsmedsbutik

Dahlströms Guld öppnade år 1933 och är den äldsta guldsmedsbutiken i Katrineholm. Johan och Heidi Dagerbratt blev fjärde ägare när de förvärvade verkstad och butik 1986. Här finner du ett brett sortiment i alla prisklasser och för alla smaker. Vi erbjuder smycken, klockor, förlovnings- och vigselringar, öronhåltagning, doppresenter med mera.

Med gediget hantverkskunnande utför vi även reparation av smycken i silver och guld. Hos oss kan du få tips och råd av kunnig och mycket erfaren personal kring allt från förlovnings- och vigselringar till omarbetningar av gamla smycken, eller design och tillverkning av nya.

 

VÅR SMYCKESVERKSTAD TAR HAND OM GAMLA SMYCKEN OCH SKAPAR NYA

I vår välutrustade smyckesverkstad i Katrineholm utför vi reparationer, vi tar emot omarbetningar och gravyr av smycken. Vi anpassar ringstorlekar, gör omträdning av pärlcollier och hjälper dig fräscha upp dina smycken inför fest eller högtid. Vår långa erfarenhet tillsammans med kreativitet och designkunnande ger dig hög kvalitet och gott hantverk.

Blås nytt liv i dina smycken. Vi hjälper dig renovera och reparera guldsmycken och silversmycken. Vi utför också omarbetningar av exempelvis ringar, hängsmycken, halskedjor och örhängen till förmånliga priser. Dahlströms Guld kan även erbjuda design och tillverkning av helt nya smycken samt tillverkning av smycken efter dina önskemål. Tveka inte att fråga oss, vi hjälper dig gärna utifrån dina funderingar och förslag. Du kan läsa mer om hur det går till att göra en omarbetning genom att klicka här.

 

Välkommen in i butiken eller kontakta oss!

 

_MG_0164      _MG_0226

 Fotografier: Joakim Eklöf och Victoria Öhrvall

Lämna ett svar