Hoppa till innehåll

Dahlströms Guld

Fri frakt över 500 kr

Handla tryggt med Klarna

En av Schalins största återförsäljare

10% rabatt på din första order* KOD: NYKUND10

Övriga varumärken

Här nedan presenteras de varumärken som vi på Dahlströms Guld enbart säljer i vår fysiska butik i Katrineholm!

 

 

BERING

När danska äventyraren och affärsmannen René Kaerskov hoppade ut ur en helikopter i iskölden i Arktis, direkt över Nordpolen 2008, så hade han ingen aning om att han fördes in i en ny era. I det ögonblicket, när Kaerskov landande på den nordligaste punkten av världen, blev hans hjärta erövrat av den eviga isens svala, enkla skönhet och oändliga vita yta. Överväldigad av dessa fascinerande intryck, fängslade han också sina affärspartners Michael Witt Johansen och Lars Gram-Skjønnemann, med sina beskrivningar av det arktiska landskapets utsökta prakt. Inspirerad av dessa vackra bilder började de två danskarna utveckla visionen om ett nytt märke – ett märke som skulle vara så rent, tydligt och hisnande vackert som själva arktiska. Idén för BERING föddes.

Hos oss på Dahlströms Guld säljer vi ringar från varumärket BERING. Klicka här mer inspiration.

Bilden tillhör: BERING

 

 

BLOMDAHL
Blomdahl är en svenskt företag som tillverkar smycken i medicinskt titan och i plast vilket ger möjligheten till alla, oavsett allergi eller inte, att kunna använda deras produkter. Det svenska företaget startades 1985 i Halmstad av Karl Blomdahl tillsammans med hans far Lars Blomdahl och har sedan dess vuxit sig allt större med tiden. För mer information om företaget, klicka här.

Blomdahl är ett av våra populäraste varumärken hos oss på Dahlströms Guld, vilket gett oss möjligheten att kunna erbjuda våra kunder ett brett sortiment. Hos oss finns örhängen, nässmycken, halsband, armband, och ringar. Vi erbjuder öronhåltagning och då gäller följande:

  • Du måste minst vara fem år gammal och ha målsman med dig (det gäller fram tills du är 18 år och kan visa legitimation).
  • Pris: 200 kronor per hål.
  • Vi tar inte två hål i öronen samtidigt.
  • Vi har drop-in tider.

Bilden tillhör: Blomdahl

 

GEMMA AB

Gemma AB har sedan 1919 levererat produkter till Guldsmedsbranschen, såväl lösa ädelstenar till färdiga produkter och är ett svenskt företag. Gemma AB har strikta kvalitetskontroller både vad gäller kvalitét och precision.

Stjärnringen från Gemma AB

För 40 år sedan skapades Stjärnringen av Gemma AB. Stjärnringen är smycket där diamanten kan växa över tiden. Gemma AB har sedan 1919 varit och fortfarande är en av de mest pålitliga leverantörerna av kvalitetsprodukter till guldsmedsbranschen.

Stjärnringens smycken finns för alla tillfällen, förlovning, vigsel, morgongåva, examen, kärleksgåva eller för att unna sig själv något extra. Eftersom diamanten kan växa över tiden kan man börja med en mindre och successivt byta upp sig till en riktigt stor diamant, en gåva som kan ges om och om igen.

Nu är möjligheterna fler än någonsin. Välj mellan fyra olika modeller. Samtliga finns som ring, hänge och örhänge, i 18K rött eller vitt guld med briljantslipade diamanter från 0,05 ct och uppåt. En bra början är att köpa startring på 0,03 eller ett starthänge på 0,025 ct. Du kan byta in din ring hos alla juvelerare och Guldsmeder som för Stjärnringen. Vi talar om för dig vad ditt smycke har för inbytesvärde och vad mellanskillnaden blir för ditt nya smycke. Du kan välja vilket smycke du vill inom Stjärnringens kollektion.

Hos oss på Dahlströms guld finner du pärlörhängen, pärlcollier och Stjärnringen från Gemma AB. Örhängena och collierna från Gemma innehåller pärlor som skapas av musslor i antingen sötvatten eller saltvatten. För mer information om Gemma, klicka här.

Bilden tillhör: Gemma AB

 

LES GEORGETTES BY ALTESSE

Les Georgettes by Altesse, är en fransk smyckestillverkare som med deras utbytbara läderband i olika färger ger möjligheten att variera smyckenas utseenden. Denna smyckessamling är född från alliansen Maison Hautesse, den ledande franska smyckenstillverkaren och den brittiska lädervarufabrikanten Texier, två levande arvbolag. Den är utformad i våra tillverkningsverkstäder i Ardèche och Bretagne, för att erbjuda dig smycken med know-how och en erkänd fransk kvalitet.

Hos oss på Dahlströms Guld kan du köpa Les Georgettes armband i flera olika färger och bredder, med eller utan stenar. För att se mer från Les Georgettes, klicka här.

Bilden tillhör: Les Georgettes

 

PAUL HEWITT

Tidlös chic möter den nordtyska inställningen till livet. Bestämd av en minimalistisk design och en havskänsla återspeglas Paul Hewitts uppskattning av tradition, originalitet och konsistens i hela deras unika samling. Stilmedvetenhet, passionen att blanda och matcha stilar och tydliga kvalitetsstandarder utgör kärnan i företaget. Paul Hewitt strävar efter att presentera ett sortiment för alla att hitta sin perfekta match. Behållandet av nautiska rötter resulterar i ett exklusivt sortiment av produkter. Uppriktig och autentisk – det är PAUL HEWITT. För mer information om Paul Hewitt, klicka här.

Hos oss på Dahlströms Guld hittar du armband och klockor för män från Paul Hewitt, välkommen till oss!

Bilden tillhör: Paul Hewitt

 

PRIISHOLM

Guldsmeden bakom företaget Priisholm är Morten Priisholm. Priisholm tränade som guldsmed i Ove Sparre Sørensens verkstad i danska staden Slagelse, från vilken han tog examen 2010. Efter sin lärlingstid arbetade Morten Priisholm ett år i det walisiska företaget Northern Star Bespoke Jewelry.

“Enligt min mening kan alla män ha på sig smycken lika naturligt som de bär på klockor. Allt som krävs är smycken med viss storlek, styrka och skulpturell kvalitet, vilket höjer skapelserna över resten “, säger Morten Priisholm.

På Dahlströms Guld finner du ringar och halsband från Priisholm. För mer information om Morten Priisholm, klicka här.

Bilden tillhör: Priisholm

 

SVEDBOM & CO

Svedbom & Co AB grundades i Stockholm 1936 av Fredrik Svedbom. Fredrik började som grossist och sortimentet bestod då av några smycken. Försäljningen var av uppsökande karaktär och bestod av butiksbesök i Stockholm med omnejd.

Under 1970 talet ändrades inriktning med fokus på att bli den största leverantören av halskedjor och armband i guld och silver. Företaget har under åren utvecklats starkt och vi jobbar fortfarande mot målet att bli ledande i branschen. Svedbom & Co AB drivs idag av tredje generationen. För mer information om Svedbom & Co, klicka här.

Hos oss på Dahlströms Guld kan du köpa armband, kedjor och collier i både silver och guld, från Svedboms breda sortiment.

Bilden tillhör: Svedbom & Co