20% på ringar i 18K guld
Vid köp av en förlovnings- eller vigselring i 18K guld erbjuder vi 20% på det ordinarie priset.

Invändig gravyr
När ni beställer ringar från oss på Dahlströms Guld så erbjuder vi en kostnadsfri gravyr, detta gäller endast invändig gravyr.

Storleksgaranti
När du köper en eller flera ringar av oss så har du en månads garanti att justera storleken kostnadsfritt. Detta gäller från och med den dag vi skickat ringen/ringarna till dig. Fingrarnas storlek kan ändras väldigt mycket, speciellt under sommaren, så därför är det viktigt för oss att du som kund känner dig trygg när du handlar från vår webbshop.

Maskinslip av tidigare förlovningsringar
När ni köper en eller två vigselringar hos oss, erbjuder vi alltid er som kunder att putsa upp era förlovningsringar kostnadsfritt så att de matchar varandra perfekt på er bröllopsdag. För mer information gällande maskinslip av tidigare förlovningsringar, vänligen kontakta oss på info@dahlstromsguld.se eller 0150-109 71.

Specialbeställning*
Vi gör specialbeställningar efter förfrågan. Om ni till exempel vill byta skena på en alliansring, lägga till/ta bort stenar eller byta material på en ring. Vänligen kontakta oss på info@dahlstromsguld.se eller 0150-109 71.

 

Snabblänkar

  • För mer utökad information gällande förlovning och vigsel, klicka här.
  • För att komma till våra förlovnings- och vigselringar, klicka här.
  • För att låna ett ringmått, klicka här.