Hoppa till innehåll

Dahlströms Guld

Fri frakt över 500 kr

Handla tryggt med Klarna

En av Schalins största återförsäljare

10% rabatt på din första order* KOD: NYKUND10

Våra ringar från Schalins

Schalins of Sweden har sedan 1944 tillverkat ringar i kärlekens tecken till hela svenska folket. Mycket har hänt sedan starten i den lilla familjebutiken. Deras kunniga och hängivna medarbetare och strävan efter att ständigt utvecklas, har gjort att de idag är en av Nordens största ringtillverkare. Vi har haft ett nära samarbete med Schalins i 30 år och är än idag en av deras största återförsäljare.

Företagets affärsidé har blivit framgångsrik: att förena traditionellt hantverk med modern teknik.

Välj bland kvalitativa förlovningsringar och vigselringar i rött guld, rosa guld, vitguld, palladium, titan eller silver.

 Garanti och kvalitetscertifikat

Vi har 2 års garanti på alla våra guldringar från Schalins, även de med infattningar. Guldringar med diamanter från Schalins ringar levereras alltid med ett certifikat ifyllt av Schalins, där de anger karathalt på guld samt kvalitet och karatvikt på diamanterna och leveransdatum. Certifikatet är en värdehandling, spara det! Om ringen saknar certifikat, kontakta Schalins på info@schalins.se.

Diamanter från 0,50 ct och uppåt levereras dessutom med internationellt ackrediterat certifikat, utfärdade av oberoende organisationer såsom GIA, IGI och HRD.

Läs mer om Schalins diamanter.


FÖRMÅNLIGA PRISER – STORLEKSGARANTI – FRI GRAVYR – FRI FRAKT

Vi på Dahlströms Guld ger er en generös rabatt på Schalins ordinarie priser (rabatten är redan dragen på priset här i webbshoppen) på ringar i 18K guld (gäller ej serien Fairytale eller by Lars Wallin). I mars 2021 har Schalins justerat sina ordinarie priser vilket gör att vi behövt justera den procentsats vi rabatterar. Rabatten ligger nu på 10 % men priset ni betalar är i samma klass som när vi kunde ge er 25 % rabatt.

Vid ett köp av förlovnings- eller vigselringar får ni som kund alltid en månads storleksgaranti och den invändiga gravyren bjuder vi på. De flesta av våra ringar från Schalins har dessutom en snabb tillverkningstid! Lägger du en beställning idag kan du få hem en ring inom 5-7 arbetsdagar. Har du väldigt bråttom? Kontakta oss för att få en ännu mer specifik leveranstid för just din ring. Ibland kan vi även få till en expresstillverkning.

 

Mer från Schalins

Kasta loss din fantasi och designa din egen ring.
Låt dig inspireras av Schalins.
En ring står för mycket, en ring med gravyr säger allt.
Så håller du ringen i fint skick.

 

Mer om förlovning och vigsel