3D Titanium

3d 2

Förmånliga priser – Storleksgaranti – Fri gravyr

3D Titanium by Swepol är ett svenskägt familjeföretag som ägs och drivs av Jan-Olof Lundqvist. Entreprenörskapet och passionen att skapa vackra smycken har funnits i familjen sedan mitten av 1950-talet. Det ligger till grund för dagens tillverkning av förlovningsringar och vigselringar i guld, silver och titan till kunder i hela Europa.

Swepol är idag en av de största ringtillverkarna i Europa. Trots storskalig produktion tillverkas varje ring enligt hantverksmässiga traditioner. Du har möjlighet att skapa din personliga ring, efter just dina önskemål.

Tillverkningen av titanringar startade år 2004. Titanringar har sedan dess blivit allt mer populärt vid förlovning och vigsel. Titta på ringarna i vårt stora urval. Kanske vill du ha din titanring slät, gängad eller med en diamant eller två?

Garanti och certifikat
Du får 2 års garanti på alla 3D Titanium ringar vid normalt användande. Var säker på att du köper en äkta ring. Titta efter vår stämpel 3D 23190-7925170-shopw-5ce50bTitanium, en symbol för hög kvalitet. Ett certifikat som garanterar äkthet medföljer också ringarna.

Välj och beställ nedan eller kontakta oss!

3D Titanium
Var säkra på att ni köper en äkta ring från 3D Titanium. Titta efter vår stämpel 3D Titanium som garanterar äkthet och är en symbol för hög kvalitet.

Vid ett köp av förlovnings- eller vigselringar från 3D Titanium får ni som kund alltid en månads storleksgaranti och den invändiga gravyren bjuder vi på. Beställ idag, vi levererar alltid med fri frakt över 500 kronor! Vill du ha läsa mer om förlovning och vigsel, klicka här!

Visar alla 206 resultat