Hoppa till innehåll

Dahlströms Guld

Fri frakt över 500 kr

Handla tryggt med Klarna

En av Schalins största återförsäljare

10% rabatt på din första order* KOD: NYKUND10

engelsrufer-banner

Engelsrufer är ett tyskt märke som tillverkar moderiktiga smycken av kvalitet. Inspirationen är änglar och det goda de för med sig. Engelsrufer änglakallare är symboliska smycken i form av halsband och örhängen som passar mycket fint som gåva till dig själv eller någon som du bryr dig om. Du hittar också halskedjor, armband, berlocker och hängsmycken som du kan kombinera efter eget tycke.

Smyckena är tillverkade i sterlingsilver med rodiumöverdrag och cubic zirconer, vilket förhindrar att ditt smycke oxiderar, det vill säga gulnar eller mörknar.

Klang för änglar med olika ljudkulor

En änglakallare sägs kunna tillkalla din skyddsängel med sin dova klang. Den finns som hängsmycke och örhänge i tre olika storlekar, och ljudkulan är utbytbar. Välj bland ljudkulor av olika färg och klang med sina egna betydelser, exempelvis:

  • Guld – hälsa, födelse, sol och rent ljus
  • Turkos – balans, kommunikation, ärlighet och självförtroende
  • Grå – neutralitet och visdom – kloka beslut, perception och tolerans
  • Rosé – varsamhet och ömsinthet, hopp och lugn i svåra tider

Hos oss kan du handla Engelsrufer änglakallare i ett komplett set, eller i separata delar. De kan bland annat kombineras med hängen i form av vingar. Vad vill du smycka dig med och förstärka?

Herzengel

Snabba leveranser, personlig service & fri frakt över 500

Beställ smycken från Engelsrufer idag här hos oss. Vi levererar snabbt och vid köp över 500 kronor bjuder vi på frakten. Har du frågor och funderingar får du snabbt svar genom att kontakta oss.

Du är också varmt välkommen in i vår butik i Katrineholm. Se våra öppettider.

kr -

Behöver du hjälp?

Vi erbjuder personlig service till alla våra kunder. Kontakta oss om du har några frågor eller funderingar. Du är även välkommen till vår butik.