Hoppa till innehåll

Dahlströms Guld

Fri frakt över 500 kr

Handla tryggt med Klarna

En av Schalins största återförsäljare

10% rabatt på din första order* KOD: NYKUND10

Svenska smycken för män

AROCK är ett svenskt varumärke som skapar smycken för män i alla åldrar. AROCK smycken har blivit välkända för sin starka skandinaviska design i rostfritt stål och läder. De återfinns i över 170 butiker runt om i Skandinavien. Allt är fritt från nickel, bly och kadmium enligt EU-krav.

Här finns något både för dig som gärna sticker ut lite extra, och för dig som uppskattar det stilrena och eleganta. Sätt stilen med svenskdesignade halsband, armband, ringar och manschettknappar. Kollektionen består av smycken i gediget rostfritt stål och äkta läder av hög kvalitet, samt kulor av svart matt vulkansten och onyx.

AROCK smycken inspireras av kontraster. Mjukt mattsvart eller brunt läder möter hårt blankt eller mattborstat stål. I det mötet utmejslas ett manligt, stilrent och övertygande uttryck. Alla smycken i kollektionen är lätta att mixa och kombinera för att passa din personliga stil vid olika tillfällen. Allt från välstruket dressat till rockigt och djärvt. Vad väljer du?

Snabba leveranser, personlig service & fri frakt över 500

Beställ AROCK smycken för män idag här hos oss. Vi levererar snabbt – finns det du vill ha i lager skickar vi redan samma dag så att du har det i handen nästa dag. När du handlar för över 500 kronor bjuder vi dessutom på frakten.

Du är också varmt välkommen in i vår butik i Katrineholm för att titta närmare på vårt stora utbud och få tips och råd. Se våra öppettider. Vid frågor och funderingar får du snabbt svar genom att kontakta oss.

kr -

Behöver du hjälp?

Vi erbjuder personlig service till alla våra kunder. Kontakta oss om du har några frågor eller funderingar. Du är även välkommen till vår butik.