Dyrberg/Kern

dk varumärke + text

Designers dk

Bakom Dyrberg/Kern står passionerade designduon Gitte Dyrberg och Henning Kern. De träffades för 30 år sedan och kreativ kemi uppstod. Idag är Dyrberg/Kern ett trendigt märke som släpper två kollektioner om året. De formger sinnliga smycken och eleganta klockor, i åtanke har de en modern och självsäker kvinna som vill uttrycka sin stil.

Dyrberg/Kern smycken är handgjorda. Klocka liksom örhänge genomgår många olika moment: från gjutning, polering och plätering av grundstommen i metall till flätning av lädret för hand samt skärning, polering och infattning av halvädelstenar och gnistrande kristaller. Efter varje moment utförs en särskild kvalitetskontroll. Slutligen sätts de olika delarna ihop till ett smycke. Alla produkter från Dyrberg/Kern är nickelfria.

Finn nya favoriter i ett brett och spännande sortiment. Snygga Dyrberg/Kern örhängen att klä upp dig med. Klassiska ringar till vardags eller en stor gnistrande ring till fest. Ett lätt diskret halsband, en tung halskedja eller långt och flerradigt pärlhalsband. Armband att bära var för sig eller flera kombinerade. Här finner du allt.

Snabba leveranser, personlig service & fri frakt över 500

Beställ Dyrberg/Kern smycken här hos oss, tryggt och enkelt. Vi levererar snabbt – det som finns i lager skickar vi redan samma dag så att du kan ta emot det nästa dag. När du handlar för över 500 kronor bjuder vi dessutom på frakten.

Har du frågor och funderingar? Du får snabbt svar genom att kontakta oss. Du är också varmt välkommen att besöka oss i vår butik i Katrineholm. Se våra öppettider.

Visar alla 18 resultat