kr -

dk varumärke + text

Designers dk

Bakom Dyrberg/Kern står passionerade designduon Gitte Dyrberg och Henning Kern. De träffades för 30 år sedan och kreativ kemi uppstod. Idag är Dyrberg/Kern ett trendigt märke som släpper två kollektioner om året. De formger sinnliga smycken och i åtanke har de en modern och självsäker kvinna som vill uttrycka sin stil.

DYRBERG/KERNs produkter är handgjorda och genomgår många olika moment: från gjutning, polering och plätering av grundstommen i metall till flätning av lädret för hand, till skärning, polering och infattning av halvädelstenar och gnistrande kristaller. Slutligen sätts de många olika delarna ihop till ett smycke. Efter varje moment utförs en särskild kvalitetskontroll.Varje enskilt smycke genomgår ungefär 40 olika arbetsmoment och passerar genom ungefär lika många händer innan det magiska ögonblicket äntligen inträffar – din blick faller på det och kärlek uppstår…

Finn nya favoriter i ett brett och spännande sortiment. Snygga Dyrberg/Kern örhängen att klä upp dig med. Klassiska ringar till vardags eller en stor gnistrande ring till fest. Ett lätt diskret halsband, en tung halskedja eller långt och flerradigt pärlhalsband. Armband att bära var för sig eller flera kombinerade. Här finner du allt.

Snabba leveranser, personlig service & fri frakt över 500

Beställ Dyrberg/Kern smycken här hos oss, tryggt och enkelt. Vi levererar snabbt – det som finns i lager skickar vi redan samma dag så att du kan ta emot det nästa dag. När du handlar för över 500 kronor bjuder vi dessutom på frakten.

Har du frågor och funderingar? Du får snabbt svar genom att kontakta oss. Du är också varmt välkommen att besöka oss i vår butik i Katrineholm. Se våra öppettider.

Behöver du hjälp?

Vi erbjuder personlig service till alla våra kunder. Kontakta oss om du har några frågor eller funderingar. Du är även välkommen till vår butik.