Guldbolaget

header_guldbolaget

Just nu säljer vi endast Guldbolagets ringar i butiken, ring eller maila oss om du har frågor eller funderingar.

info@dahlstromsguld.se
0150-10971

Vi är en stolt återförsäljare av fantastiska förlovningsringar från Guldbolaget. Inte minst kollektionen Guldbolaget Choice, ett exklusivt sortiment med ringar i olika former och material som gör det enklare att hitta din drömring.

_MG_0843_liten

Guldbolaget grundades i slutet av 1980-talet, men deras historia började redan 1965. Företaget, familjen och det faktum att de bor och verkar lokalt i Småland ger dem en härlig dynamik. Hela tillverkningsprocessen från legering till färdiga ringar sköts av Guldbolaget själva. På så sätt har de full kontroll över resultatet.

Passion för tillverkning och spänningen i själva företagandet är centralt för smycketillverkaren, därför är förbättrings- och förfiningsprocesser ständigt igång. De kan det traditionella hantverket, men tvekar aldrig att använda den senaste tekniken.

Av ringar som säljs i Sverige och Norden står Guldbolaget för en stor andel. Deras smycken stämplas med bokstavskombinationen “GBA”, som markerar svenskt hantverk, äkta omsorg, kvalité, kompetens, design och service. Varje ring är unik och tillverkas först när en specifik beställning är gjord.

FLEXIBILITET SOM LEDORD

Att anpassa en ring efter dina önskemål är en spännande utmaning och en stor glädje. Berätta för oss på Dahlströms Guld hur du vill att din ring ska se ut. Guldbolaget kombinerar spetskompetens på ringar och guldsmide med en modern maskinpark och en vilja att tänka nytt. Det innebär att nästan allt är möjligt. Kontakta oss om du har frågor angående tillverkning av ring eller annat du undrar över.

FÖRMÅNLIGA PRISER MED STORLEKSGARANTI OCH FRI GRAVYR

Hos Dahlströms Guld får du 20 procent rabatt på Guldbolagets ringar i 18K guld. Vid köp av förlovnings- eller vigselringar får du alltid en månads storleksgaranti och vi bjuder på den invändiga gravyren. Beställ idag, vi levererar snabbt och alltid med fri frakt över 500 kronor! Vill du läsa mer om förlovning och vigsel, klicka här.

Inga produkter hittades som motsvarar ditt val.