Hoppa till innehåll

Dahlströms Guld

Fri frakt över 500 kr

Handla tryggt med Klarna

En av Schalins största återförsäljare

10% rabatt på din första order* KOD: NYKUND10

Skandinavisk design & kvalitet i fokus

LIGA Designs mål är att göra lättburna smycken som passar lika bra till vardags som till fest oavsett ålder. De har sedan starten 1987 varit kända för sin enkla och stilrena design. Smyckena ska kunna passa flera olika personligheter och tillfällen, till vardag och till fest.

Att skapa en form som tilltalar och framhäver en personlighet eller attityd är inte alltid lätt. En form som framhäver de naturliga dragen, den naturliga skönheten. Men det är att lyckas som ger drivkraft. Känslan när rätt halsband träffar rätt hals är obeskrivlig. Det gör något speciellt med både det inre och det yttre.

LIGA Design har även tagit fram en kollektion med smycken inspirerade av häst och ryttare. Dessa hästsmycken utgör ett vackert tillägg såväl till vardags och fest som till stallet och tävling. En snygg detalj som enkelt kan ge din tävlingsutstyrsel det lilla extra.

Snabba leveranser, personlig service & fri frakt över 500

Beställ LIGA Design idag hos oss. Vi levererar snabbt – finns det du vill ha i lager skickar vi redan samma dag så att du har det i handen nästa dag. När du handlar för över 500 kronor bjuder vi dessutom på frakten.

Du är även varmt välkommen in i vår butik i Katrineholm för att titta närmare på vårt stora utbud och få tips och råd. Se våra öppettider. Vid frågor och funderingar får du snabbt svar genom att kontakta oss.

kr -

Behöver du hjälp?

Vi erbjuder personlig service till alla våra kunder. Kontakta oss om du har några frågor eller funderingar. Du är även välkommen till vår butik.