Mema GAB

Matsilver

Header

 kat_mema

Vackert handgjort silver. Det har tillverkats bestick i Eskilstuna i mer än 160 år och vi är idag Nordens störstadopskedar och en av Europas ledande producenter av silverbestick. Skickliga silversmeder och formgivare har fört traditionen vidare genom åren och skapat en vacker och tidlös design.

Vi har 27 modeller att välja mellan och flera silver korpus. Att tillverka silverbestick och korpus är ett precisionsarbete som tar många år att lära. Valet av prägling, slipning, lödning, putsning o.s.v. har en egen specialutbildad silversmed. En kniv kräver inte mindre än femton olika arbetsmoment under produktionen.

Bara momentet att kontrollera varje bestick tar minst sex månader att lära sig. Ögat ska tränas till att se vissa, mycket små reflexer och speglingar i silvrets yta. Detta indikerar nivån av vår kvalité och är ett resultat av hantverkstraditionen som gått i arv från generation till generation.

Kika på konsumentkatalogen , här finns de mesta av besticken samlade. Öppna upp länken och bli inspirerad! Gense silverkatalog

OBS. vi tar hem matsilver på beställning. Kom in till butiken i Katrineholm eller kontakta oss för beställning, 0150-109 71

Inga produkter hittades som motsvarar ditt val.