Schalins of Sweden

FÖRMÅNLIGA PRISER – STORLEKSGARANTI – FRI GRAVYR

schalins_header

Schalins of Sweden har sedan 1944 tillverkat ringar i kärlekens tecken till hela svenska folket. Mycket har hänt sedan starten i den lilla familjebutiken. Deras kunniga och hängivna medarbetare och strävan efter att ständigt utvecklas, har gjort att de idag är en av Nordens största ringtillverkare. Företagets affärsidé har blivit framgångsrik: att förena traditionellt hantverk med modern teknik.

Välj bland kvalitativa förlovningsringar och vigselringar i rött guld, rosa guld, vitguld, palladium, titan eller silver.

Garanti och kvalitetscertifikat

Vi har 2 års garanti på alla våra guldringar från Schalins, även de med infattningar. Guldringar med diamanter från Schalins ringar levereras alltid med ett certifikat (se bild intill) ifyllt av Schalins Ringar, där de anger karathalt på guld samt kvalitet och karatvikt på diamanterna samt leveransdatum. Certifikatet är en värdehandling, spara det! Om ringen saknar certifikat, kontakta Schalins på info@schalins.se.

Diamanter från 0,50 ct och uppåt levereras dessutom med internationellt ackrediterat certifikat, utfärdade av oberoende organisationer såsom GIA, IGI och HRD.
23190-5041522-shopw-2bc0a1

Mer från Schalins:


FÖRMÅNLIGA PRISER – STORLEKSGARANTI – FRI GRAVYR

Hos Dahlströms Guld får du 20 procent rabatt på Schalins ringar i 18K guld. Vid ett köp av förlovnings- eller vigselringar får ni som kund alltid en månads storleksgaranti och den invändiga gravyren bjuder vi på. Beställ idag, vi levererar alltid med fri frakt över 500 kronor! Vill du ha läsa mer om förlovning och vigsel, klicka här!

Visar alla 365 resultat