Schalins

FÖRMÅNLIGA PRISER – STORLEKSGARANTI – FRI GRAVYR

Schalins of Sweden har sedan 1944 tillverkat ringar i kärlekens tecken till hela svenska folket. Mycket har hänt sedan starten i den lilla familjebutiken. Deras kunniga och hängivna medarbetare och strävan efter att ständigt utvecklas, har gjort att de idag är en av Nordens största ringtillverkare. Företagets affärsidé har blivit framgångsrik: att förena traditionellt hantverk med modern teknik.

Välj bland kvalitativa förlovningsringar och vigselringar i rött guld, rosa guld, vitguld, palladium, titan eller silver.

Garanti och kvalitetscertifikat

Vi har 2 års garanti på alla våra guldringar från Schalins, även de med infattningar. Guldringar med diamanter från Schalins ringar levereras alltid med ett certifikat ifyllt av Schalins, där de anger karathalt på guld samt kvalitet och karatvikt på diamanterna och leveransdatum. Certifikatet är en värdehandling, spara det! Om ringen saknar certifikat, kontakta Schalins på info@schalins.se.

Diamanter från 0,50 ct och uppåt levereras dessutom med internationellt ackrediterat certifikat, utfärdade av oberoende organisationer såsom GIA, IGI och HRD.

Läs mer om Schalins diamanter.

Mer från Schalins:

Kasta loss din fantasi och designa din egen ring.
Låt dig inspireras.
En ring står för mycket, en ring med gravyr säger allt.
Så håller du ringen i fint skick.


FÖRMÅNLIGA PRISER – STORLEKSGARANTI – FRI GRAVYR

Vi på Dahlströms Guld har dragit av 25 procent på Schalins ordinarie priser (rabatten är redan dragen på priset här i webbshoppen) på ringar i 18K guld (gäller ej serien Fairytale eller by Lars Wallin). Vid ett köp av förlovnings- eller vigselringar får ni som kund alltid en månads storleksgaranti och den invändiga gravyren bjuder vi på. Beställ idag, vi levererar alltid med fri frakt över 500 kronor! Vill du ha läsa mer om förlovning och vigsel, klicka här!

Visar alla 548 resultat