Hoppa till innehåll

Dahlströms Guld

Fri frakt över 500 kr

Handla tryggt med Klarna

En av Schalins största återförsäljare

10% rabatt på din första order* KOD: NYKUND10

Ti Sento Milano lanserade sin första kollektion smycken 2003. En linje som bygger på tanken att skapa lyxigt skimrande modesmycken som framförallt är tillgängliga för de trendintresserade.

Accesoarisera mera. Ti Sento är ett smart drag för dig som är svag för örhängen: välj ett par kreolringar som du enkelt fäster och byter hängsmycken på. Växla från vardag till fest, matcha med armband, halsband eller ring och smycka dig efter humör. Ti Sento Milano-smycken är kvalitetstillverkade i silver med rhodiumöverdrag med syntetiska pärlor eller stenar från Swarovski.

Kanske känner du för att dela en bild på vilken stil du skapar med Ti Sento? Det kan du göra under hashtaggen #tisento, där du också kan kolla in andra bilder och låta dig inspireras.

Snabba leveranser, personlig service & fri frakt över 500

Beställ dina Ti Sento Milano-smycken här hos oss, tryggt och enkelt. Vi levererar snabbt – det som finns i lager skickar vi redan samma dag så att du kan ta emot det nästa dag. När du handlar för över 500 kronor bjuder vi dessutom på frakten.

Har du frågor och funderingar? Du får snabbt svar genom att kontakta oss. Du är också varmt välkommen att botanisera i vår butik i Katrineholm. Se våra öppettider.

kr -

Behöver du hjälp?

Vi erbjuder personlig service till alla våra kunder. Kontakta oss om du har några frågor eller funderingar. Du är även välkommen till vår butik.