Hoppa till innehåll

Dahlströms Guld

Fri frakt över 500 kr

Handla tryggt med Klarna

En av Schalins största återförsäljare

10% rabatt på din första order* KOD: NYKUND10

Våra smycken från COEUR DE LION är handgjorda i Tyskland men avnjuts på många håll i världen. COEUR DE LION finns representerade i 30 länder och finns tillgängliga från 3 500 juvelerare samt utvalda premiumflygbolag som Lufthansa och resebutiker på flygplatser och på kryssningsfartyg.

1999: Classic

Redan under sitt första år presenterade Carola och Nils Eckrodt sina första skapelser gjorda av industriella delar på Avantgarde i München. Dusseldorf couturier Hanns Friedrichs, som blev en stilikon som designer för Joan Collins, köpte hela den nya kollektionen. Några decennier senare skapade Carola Eckrodt en tidlös designklassiker med sin “tärningskedja”, som sedan dess har fått internationell uppmärksamhet som GEOCUBE®.

Årets varumärke!

Varumärket har fått priset Jewellery Brand of the Year vid Watch and Jewellery Awards i Storbritannien. Under 2016 och 2018 fick COEUR DE LION än mer prestigefyllda priser, nämligen German Brand Award.

År 2019 vann företaget GERMAN BRAND AWARD i kategorin “Lyx”.

30 år i branschen

COEUR DE LION anser att varje anställd är en värdefull del av märket och ger ett betydande bidrag till företagets totala framgång. Några av deras medarbetare har varit med dem i över 30 år: ett tecken på solidaritet som betyder mycket för företaget.

kr -

Behöver du hjälp?

Vi erbjuder personlig service till alla våra kunder. Kontakta oss om du har några frågor eller funderingar. Du är även välkommen till vår butik.