Hoppa till innehåll

Dahlströms Guld

Fri frakt över 500 kr

Handla tryggt med Klarna

En av Schalins största återförsäljare

10% rabatt på din första order* KOD: NYKUND10

Carolina Gynning är en känd ikon inom mode och tv-branchen. Hennes smycken har förtrollat många av den svenska befolkningen och finns nu med på flera kvinnors önskelistor. Fjärilen, som är en symbol för henne, syns i varje smycke på ett eller annat sätt.

”Fjärilen som symbol betyder väldigt mycket för mig. Det är puppan som utvecklas till fjäril och som sedan pånyttföds i en härlig kropp med vackra färger. Fjärilen är en gammal symbol för själen, glädje och lycka. Den står för pånyttfödelse och frihet och är därför en symbol som jag tycker att alla borde bära med sig. Nu har jag skapat The Butterfly Messenger för att du också ska kunna flyga.”

Med stilsäker design och skaparglädje tar Carolina Gynning fram smycken som fångar blickar och samtidigt känns enkla att bära. I vårt sortiment hittar du något som förgyller din outfit såväl till vardags som till festen.

Snabba leveranser, personlig service & fri frakt över 500

Beställ Gynnings smycken idag hos oss. Vi levererar snabbt – finns det du vill ha i lager skickar vi redan samma dag så att du har det i handen nästa dag. När du handlar för över 500 kronor bjuder vi dessutom på frakten.

Du är också varmt välkommen in i vår butik i Katrineholm för att titta närmare på vårt stora utbud och få tips och råd. Se våra öppettider. öppettider. Vid frågor och funderingar får du snabbt svar genom att kontakta oss.

kr -

Behöver du hjälp?

Vi erbjuder personlig service till alla våra kunder. Kontakta oss om du har några frågor eller funderingar. Du är även välkommen till vår butik.